Канівчанин вкрав гаманець , щоб придбати наркотики

Канівчанин вкрав гаманець , щоб придбати наркотики

В пошуках коштів на наркотики раніше судимий чоловік вкрав у жінки гаманець. Встановити особу крадія допомогло відео з камер спостереження. Зловмисника затримано, він дає покази.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції звернулась 42-річна жителька міста та повідомила про крадіжку гаманця. Жінка розповіла міліціонерам, що в місцевому кафе невідома особа з її сумки викрала гаманець в якому було 1000 гривень.

Правоохоронці, що прибули за викликом, опитали присутніх. Порожній гаманець знайшли під час огляду місця події, зловмисник забрав кошти та викинув його біля закладу. Одна з камер спостережень закладу зняла момент, коли зловмисник викрадав гаманець з сумки потерпілої. У крадієві міліціонери впізнали неодноразово раніше судимого за крадіжки 25-річного жителя міста.

Зловмисника знайшли за місцем проживання та запросили до райвідділу для дачі показів. В розмові зі слідчим він зізнався у вчиненому, пояснив, що не працює, а кошти йому потрібні були на наркотики.

Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x