У Тальному відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям АТО

У Тальному відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям АТО

У Тальнівській санаторно-курортній школі відбулося відкриття двох меморіальних дошок колишнім учням школи, які загинули в Антитерористичній операції, – Ярошенку Сергію Григоровичу та Дібрівному Дмитру Олександровичу. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальлнівській РДА.

На відкриття меморіальних дошок загиблим героям Тальнівщини прибули т. в. о. першого заступника голови райдержадміністрації Володимир Гречка, голова районної ради Наталія Руснак, представники Черкаської облдержадміністрації, настоятель Свято-Петропавлівського храму Тального отець Михайло, колишні учасники АТО й волонтери, громадськість, місцеві ЗМІ та учнівсько-викладацький склад школи.

На урочистій лінійці виступив директор школи Павленко Олександр Савович, який згадав про життєвий шлях загиблих воїнів, їхнє навчання у школі. Колишні класні керівники бійців розповіли про те, якими вони були в дитинстві. До жалобних слів приєдналися і Володимир Гречка та Наталія Руснак, які від усієї Тальнівщини висловили жаль рідним і друзям воїнів-героїв. Вони подякували всім, хто в цей нелегкий для нашої країни час помагає військовим, захищає нашу державу на фронті й у тилу, своєю ратною працею чи активною громадянською позицією наближає перемогу.

Щирі слова смутку та туги за бійцями висловили також і школярі санаторно-курортної школи, давши слово бути гідними своїх старших побратимів-атовців. Вони поклали квіти до меморіальних дошок іа пам’ятників померлих воїнів.
Насамкінець присутні вшанували пам\’ять українських військових, що віддали життя за свій народ, хвилиною мовчання, а настоятель Свято-Петропавлівського храму отець Михайло відправив поминальний молебень, а також виголосив молитву «За Україну».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x