Пустовар: люстрація у лавах черкаської міліції триває

Пустовар: люстрація у лавах черкаської міліції триває

Процес люстрації у черкаскій міліції триває, і проходить він поетапно.

Про це «Нова Доба» дізналася зі сторінки Владислава Пустовара у ФБ.

«Знаю, що людей непокоїть питання чому й досі працюють працівники міліції, які причетні до затримання громадян під час майданівських подій. Гадаю, що доцільно внести певну ясність.

Всім відомо, що в минулому році вступив в дію Закону України «Про очищення влади». Цей закон передбачає декілька категорій проходження люстрації. Перший етап – це так звана трудова люстрації, яка була проведена протягом 10 днів з моменту набрання чинності законом і вона стосується тих осіб, які займали найвищі керівні посади (для обласної міліції це – начальник Управління та його заступники). Другий етап люстрації стесується осіб, які мають відношення до «майданівських справ». Цей етап розпочався в квітні цього року та наразі триває. Відповідно до цього закону складено графік люстраційної перевірки, яка вже проходить у всіх службах та підрозділах міліції області. Люстрацію проходять всі без виключення працівники міліції. Кожен працівник міліції, який підпадає під дії Закону України «Про очищення влади» буде звільнений з органів внутрішніх справ.

Додаю графік проведення люстрації серед працівників міліції областіПустовар: люстрація у лавах черкаської міліції триваєПустовар: люстрація у лавах черкаської міліції триває»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x