Двох підозрюваних у збуті наркотиків взято під варту черкаськими прокурорами

Двох підозрюваних у збуті наркотиків взято під варту черкаськими прокурорами

Прокуратура міста Черкаси здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно осіб, затриманих 21.05.2015 за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі міста Черкаси.

Так, 21.05.2015 працівниками СБНОН Придніпровського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області в ході проведення оперативно-розшукових заходів по кримінальному провадженню за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а саме, збут наркотичних речовин за попередньою змовою, затримано двох осіб в порядку ст. 208 КПК України.

Вказаним особам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси клопотання прокуратури міста про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно одного з підозрюваних задоволено в повному обсязі та останнього взято під варту строком на 60 діб.

В той же час, клопотання відносно іншої підозрюваної особи слідчим суддею задоволено частково, та жінці обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, строком на 60 діб. Вказане рішення оскаржується прокуратурою міста в апеляційному порядку.

На даний час досудове слідство у вказаному провадженні триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x