Смілянин вдома зберігав марихуану

Смілянин вдома зберігав марихуану

Під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя міліціонери виявили пакет та ємність з подрібненою сухою речовиною схожою на марихуану. Дії чоловіка кваліфіковано слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України. До Смілянського міського відділу міліції надійшла оперативна інформації про те що 37–річний місцевий житель зберігає в своєму будинку наркотичні засоби. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час санкціонованого обшуку інформація підтвердилася. В різних кімнатах будинку підозрюваного правоохоронці виявили декілька схованок, де зберігалася конопля, вже готова до вживання. Загальна вага вилученого наркотичного засобу складає понад 100 грамів. Господар будинку підтвердив, що наркотичний засіб належить йому та розповів, що зберігав його для власного вживання.

Смілянин вдома зберігав марихуану

За цим фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x