Чого ви очікуєте від дня прощання зі школою?

Чого ви очікуєте від дня прощання зі школою?

Анна Рачкова: – Цей день означає для мене дуже багато. Завершується моє шкільне життя і починається доросле. Ми дуже довго готувалися до цього свята. Вже було багато репетицій. Відпрацьовували кожен рух у танці, по кілька разів проходили кожен етап святкування. Адже все має відбутися на найвищому рівні. У мене буде дві дуже гарні сукні. Довгу одягну на вручення атестатів, а в ресторан – коротку. Після завершення школи планую їхати навчатися до Києва. Там мене оточуватимуть нові люди, буде нове коло спілкування. Словом, життя повністю зміниться. Я готова до цих змін, але все одно на душі якесь відчуття суму і втрати…

Дмитро Луговський:
– Випускний – це один із найголовніших днів у житті будь-якого школяра, адже після нього кожен учень стає дорослою людиною. Починається новий етап життя – доросле, самостійне. Випускний має бути веселим, позитивним, щоб запам’ятався на все життя. Після школи хочу вступити до Одеської юридичної академії. Та, власне, неважливо, хто куди йтиме навчатися, головне, щоб у нашій країні настав мир, не було війни й поставлені нами цілі були досягнуті.

Крістіна Мисенко:
– Для мене випускний досить важливий, адже це прощання зі школою, дитинством, починається новий етап уже самостійного життя – студентство. Випускний – це емоційно насичене свято, трішки сумно, адже доведеться прощатися з людьми, з якими спілкувався 11 років. Я думаю, цей день запам’ятається назавжди. Хочеться, щоб усе було ідеально.

Віроніка Скрипай:
– Випускний – це свято прощання з дитинством. Це така межа, яку свого часу мусить перетнути кожна людина. Знаєте, кажуть, що як людина новий рік зустріне, так його і проведе. Тут теж можна сказати подібне. На мою думку, від останнього дня, проведеного в школі, дуже залежить подальше, вже доросле, життя. Наш випускний відбуватиметься у обласній філармонії. На ньому буде дуже багато людей: вся адміністрація нашого навчального закладу, випускники, батьки, друзі, гості. Про сценарій і всі тонкощі проведення святкового вечора нічого не казатиму, щоб не зіпсувати сюрпризу тим, хто на нього прийде, але думаю, що буде надзвичайно цікаво й красиво. Після школи планую вступити на філологічний факультет. Я б дуже хотіла бути редактором якогось видання. Редагувати статті, писати свої власні. Я цим живу, мені це дуже подобається, і я сподіваюся, що буду цим займатися протягом свого життя.

Роман Найдан:
– Для мене випускний є важливим, адже це нова сходинка в моєму житті, потрібно отримати атестат і почати нове життя. Планую після закінчення школи здобувати вищу освіту. Хочу скласти іспити й вступити до вишу Польщі. Не дуже хочеться покидати стіни школи, адже це втрата давніх друзів.

Богдана Білоусова: – Ми довго готувалися до випускного, багато працювали, тому думаю, що все вдасться. Хвилювання практично немає, адже приклали до підготовки свята багато зусиль. Спочатку буде хода для випускників центральною вулицею міста, далі – лінійка, а потім у філармонії відбудеться вручення атестатів. Плани на майбутнє майже такі, як і в усіх випускників. Школа вже майже закінчена, атестат майже в кишені, тому надіюся, що гарно складу ЗНО й вступлю до вишу. Хочу стати лікарем, але не визначилась іще, яким саме.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x