Упевнена, Даценко виправдає довіру виборців 197 округу

15 грудня на виборах до Верховної Ради на 197-му, \”Канівському\”, окрузі єдиний кандидат від опозиційних сил Леонід Даценко набрав набрав 63,51% (33 тис. 372) голосів виборців, упевнено перемігши найближчого конкурента Сергія Червонописького (23,3% або 12 тис. 243 голосів).

Даценко став єдиним опозиціонером, який переміг на довиборах у 5 проблемних округах.
Я вдячна громаді округу за довіру, спільну працю й результат. Ми не втратити жодного голосу, а ще й додали нові. Наші виборці не продалися і попри наявний адміністративний тиск прийшли на дільниці і проголосували!

Вважаю, перемога єдиного кандидата від опозиції Леоніда Даценка на 197 окрузі була забезпечена за рахунок таких ключових факторів:
• Даценко постійно працював зі своїми виборцями з минулого року, навіть не отримавши восени 2012 року мандат. Він розумів, що відповідальний за цей округ і не може залишити людей без представника у Верховній Раді. Леонід Миколайович був зі своїми виборцями цілий рік, працюючи як реальний нардеп – зустрічався з громадами, відкрив громадські приймальні в Черкасах, Каневі, Мошнах, Золотоноші і Геронимівці, залучаючи депутатів обласної ради, в тому числі й мене, до вирішення проблем жителів округу. Робота була постійною й системною – до виборчої кампанії і під час її. І запевняю, що вона не припиниться з закінченням виборів, а буде продовжена;
• Даценко – людина командна. Ті люди, які працювали з ним, були підключені і до виборчої кампанії. Ми вибудували стратегії і задіяли всі ресурси (організаційні, агітаційні, інформаційні, в захисті волевиявлення) для досягнення мети. І мета ця полягала не лише в отриманні мандату народного депутата. А і в тому, щоб здійснити позитивні зміни, працювати на користь громади;
• Даценко був єдиним кандидатом від опозиційних сил. Відтак ми мали своїх членів і в ДВК, і в ОВК, за виборами слідкували нардепи, спостерігачі (в тому числі й міжнародні), контролювали журналісти. Всі ресурси виборчої кампанії ми мали можливість виокристати і зробили це;
• Даценко постійно використовував інформаційний ресурс – газету. Це дало змогу регулярно доносити до виборців невикривлену, об\’єктивну інформацію, позицію кандидата, дані про актуальні проблеми округу. Вважаю, це теж зіграло свою значну роль.

Загалом, хочу запевнити громаду 197-ого округу, що ми будемо працювати в подальшому і не залишимо черкащан без депутатської допомоги. Будемо працювати разом із громадою!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x