Свято останнього дзвоника відбулося у Кам’янській школі № 2

Свято останнього дзвоника відбулося у Кам’янській школі № 2

Свято останнього шкільного дзвоника завжди хвилююче, воно назавжди залишається у пам\’яті. Вчителі і учні Кам’янської загальноосвітньої школи № 2 запам\’ятають цьогорічне свято ще й тим, що на нього завітали поважні гості – голова райдержадміністрації Сергій Сундуков, начальник пенсійного фонду в Кам’янському районі Олександр Ціперко, начальник Кам’янського районного сектору Управління ДСНС України в Черкаській області Сергій Щербак та інші.

Розпочала свято директор школи Людмила Ємець, яка у своєму виступі підвела підсумки навчального року.
З вітальним словом до учнів та вчителів звернувся очільник району:

– Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!
Цей день не просто знаменує завершення навчального року. Це – подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Цілий навчальний рік ви старанно навчалися, засвоювали закони природи, відкривали для себе скарби рідної мови, долучалися до скарбів рідної та світової літератури. Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на¬вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Начальник пенсійного фонду в Кам’янському районі Олександр Ціперко та начальник Кам’янського районного сектору Управління ДСНС України в Черкаській області Сергій Щербак привітали учнів із закінченням навчального року, подякували вчителям за невтомну працю.
Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

Під час урочистої лінійки керівництво школи відзначило грамотами кращих учнів, які здобули призові місця у шкільних олімпіадах та спортивних змаганнях.

Як завжди, окрасою свята стали виступи учасників шкільної самодіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x