Монастирищенські депутати вирішили реорганізувати школу

Монастирищенські депутати вирішили реорганізувати школу

29 травня 2015 року проведено засідання чергової сорок першої сесії Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 19 питань, що попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій та президії районної ради. Про це \”Нова Доба\” дізналася в обласній раді.

Відкрив і провів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк. На початку пленарного засідання з інформацією про стан законності на території Монастирищенського району виступив прокурор Монастирищенського району Роман Павленко.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати провели обговорення та затвердили ряд районних програм: підтримки внутрішньо переміщених осіб зі східних областей України на 2015-2016 роки; вилучення та утилізації непридатних, заборонених до використання пестицидів на території Монастирищенського району на 2015-2016 роки; надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2015-2017 роки; функціонування Центру надання адміністративних послуг у Монастирищенському районі на 2015-2020 роки та погодили внесення змін до штатного розпису територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Монастирищенського району.

У ході сесії депутати внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік, структури і чисельності установ освіти району на 2015 рік та районної програми відпочинку і оздоровлення дітей влітку 2015 року, а також прийняли рішення про реорганізацію Теолинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Монастирищенської районної ради та відтермінування до 01.06.2016 року набрання чинності рішенням районної ради про ліквідацію функціонування Зюбриської ЗОШ І ступенів Монастирищенської районної ради.

Крім того, депутати затвердили план роботи районної ради на ІІ півріччя 2015 року та розглянули низку питань щодо господарської діяльності й управління майном комунальної власності.

З усіх питань порядку денного було прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x