У Червонослобідській школі відкрили меморіальну дошку загиблому випускникові

У Червонослобідській школі відкрили меморіальну дошку загиблому випускникові

Вшануванням випускника школи Іллі Іделя, бійця 24 батальйону територіальної оборони «Айдар», який загинув торік у серпні поблизу м. Луганськ, відзначилося свято Останнього дзвоника у Червонослобідській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. З ініціативою відкрити саме цього дня меморіальну дошку виступили учні та вчителі школи. Взяти участь у заходах вони запросили й першого заступника голови державної адміністрації Сергія Степанюка, директора Департаменту освіти та науки ОДА Валерія Данілевського, першого заступника директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Сергія Довгенко, представників відділу освіти райдержадміністрації, сільського голову Миколу Котка та громадськість села. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській РДА.

– Це реквієм земляку, який віддав своє молоде життя за цілісність і соборність України, – звернувся до присутніх директор школи Тарас Горбенко. – Ілля Ідель – наш герой і пам’ять про нього у наших серцях і наступних поколінь житиме завжди.

Це вже четверта меморіальна дошка загиблим учасникам антитерористичної операції, яку відкривають у Черкаському районі. Подібні меморіальні комплекси вже облаштовані в Тубільцях та Мошнах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x