«Моє найголовніше право» намалювали черкаські діти на асфальті

«Моє найголовніше право» намалювали черкаські діти на асфальті

2 червня 2015 року Головним управлінням юстиції за участі членів обласної МКМР з правової освіти населення та міського методичного кабінету установ освіти було проведено міжшкільний конкурс малюнків на асфальті «Моє найголовніше право» у рамках проведення обласної акції до Дня захисту дітей на тему: «Бережи, Закон, дитину».

Основною метою та завданнями конкурсу є: популяризація та підвищення рівня правової обізнаності серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста; виховання соціально-правової активності учнівської молоді; допомога учням у вираженні та поширенні серед ровесників своїх знань про право за допомогою малюнків та символів.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У Конкурсі взяло участь 67 учнів з 26 загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Конкурсанти, користуючись кольоровою крейдою, протягом однієї години працювали над зображенням малюнку на тему: «Моє найголовніше право» на площі скверу за Черкаською облдержадміністрацією.
Переможцями Конкурсу стали учасники, які набрали найбільшу кількість балів від максимальної кількості.
Так, за результатами Конкурсу визначено наступні призові місця у номінації: «Кращий малюнок. Молодша група»: І місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 32; ІІ місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 26; ІІІ місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12.
У номінації:«Кращий малюнок. Старша група»: І місце – Черкаська гімназія №9 ім. О. М.Луценка; ІІ місце – Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 20; ІІІ місце – Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2.
Переможців конкурсу нагороджено грамотами засновників Конкурсу та подарунками. Інші учасники Конкурсу були відзначені подяками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x