Смілянин украв огорожу в односельця

Смілянин украв огорожу в односельця

В одному з сіл Смілянського району 40-річний чоловік розібрав та викрав огорожу з домоволодіння свого односельця. Сума завданих збитків становить 400 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
До Смілянського міського відділу міліції звернувся 52-річний житель одного із сіл району з інформацією про крадіжку. Потерпілий розповів, що з території його домоволодіння зникла огорожа, яка складалася з металевих стовпів та сітки. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі черкаської міліції.

Проводячи перевірку по даній інформації, працівники міліції отримали інформацію, що місцеві жителі бачили як 40-річний односелець пізно ввечері ніс селом металеві вироби схожі на зниклі. Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Він у всьому зізнався та розповів, що продав крадене за символічну суму, гроші витратив на алкоголь.

За даним фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x