Христинівчанка зарізала чоловіка під час святкування

Христинівчанка зарізала чоловіка під час святкування

Трагічно закінчилося святкування дня народження знайомого для 43-річного жителя Христинівського району. Під час сварки дружина нанесла йому смертельне ножове поранення.

До чергової частини Христинівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про вбивство 43-річного чоловіка в одному із сіл району. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Правоохоронці, які прибули за вказаною адресою, встановили, що до вбивства причетна дружина загиблого. Як стало відомо, подружжя відпочивало в гостях у знайомих, де вживали алкогольні напої. Під час застілля між дружиною і чоловіком виникла суперечка, яка переросла в бійку, під час якої жінка схопила кухонний ніж зі столу та нанесла ним смертельне поранення чоловікові.

З місця події вилучено ніж, сліди пальців рук, змиви рідини бурого кольору та одяг загиблого.

За даним фактом Христинівським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x