Катеринопілець обікрав погріб на дві тисячі гривень

Катеринопілець обікрав погріб на дві тисячі гривень

Правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав погріб пенсіонерки. Своїми діями він завдав жінці збитків на суму близько 2000 гривень.

До чергової частини Катеринопільського районного відділу міліції звернулась 60-річна жителька міста та повідомила, про крадіжку. Зловмисник викрав з її погребу консервації на майже дві тисячі гривень.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події, опитали заявницю та вилучили речові докази. Під час проведення оперативно-розшукових заходів до міліціонерів надійшла інформація, що до вчинення крадіжки може бути причетний місцевий житель, які нещодавно допомагав потерпілій по господарству. Чоловіка знайшли в одному із недобудованих будинків міста, де він зберігав викрадені продукти.

Як повідомив начальник Катеринопільського районного відділу міліції Валентин Гірник, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x