Кам’янський очільник представив нового першого заступника

Кам’янський очільник представив нового першого заступника

Сьогодні, 9 червня 2015 року, в залі засідань Будинку рад голова райдержадміністрації Сергій Сундуков представив присутнім новопризначеного першого заступника голови райдержадміністрації Богдана Солошенка.
Сергій Олександрович наголосив, що на першому заступнику голови районної державної адміністрації лежить особлива відповідальність, побажав новопризначеному посадовцю успіхів у роботі та виваженості в діях, терпіння та пообіцяв всіляко підтримувати його на цій посаді.

Довідково:
Солошенко Богдан Миколайович, народився 21 червня 1986 року в с.Косарі Кам’янського району.

Має вищу освіту, в 2007 році закінчив Черкаський технологічний університет, фінанси, магістр з економіки і підприємництва.
За 9 років трудової діяльності працював на різних посадах від оператора ОМ та ЕОМ комунального підприємства „Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності” , м. Черкаси до головного економіста відділу аналізу та планування доходів місцевих бюджетів управління доходів та фінансів виробничої сфери департаменту фінансів Черкаської облдержадміністрації.

З 9 червня 2015 року призначений на посаду першого заступника голови Кам’янської райдержадміністрації. Богдан Миколайович, забезпечуватиме реалізацію державної політики в галузях соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, ціноутворення, сприяння розвитку підприємництва, здійснення державної регуляторної політики, побутового, торговельного обслуговування, зовнішньоекономічних відносин, аграрної політики та державної політики в галузі раціонального використання земельних ресурсів, охорони навколишнього природного середовища, транспорту та зв’язку, будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x