Майже 4 тисячі байкерів приїхали на Черкащину

Майже 4 тисячі байкерів приїхали на Черкащину

З 4 по 7 червня на території Черкаської області вже тринадцятий раз відбувся мотофестиваль, участь в якому приймали власники двоколісного транспорту, серед яких були зірки, бізнесмени і навіть бійці АТО. У цьому році на фестиваль завітали майже 4 тисячі байкерів з України, сусіди з Білорусі, Росії, Польщі, Молдови, європейці з Німеччини, Франції, Латвії, Литви, Норвегії та заокеанської Америки всіх їх приваблює дружня атмосфера, море позитивних емоцій та спілкування. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДАІ в Черкаській області.

Цього року місцем зустрічі та об’єднання стала база «Придніпровська» села Чапаєвка Золотоніського району.

6 червня для забезпечення безпеки дорожнього руху в ході проведення мотофестивалю Державтоінспекція Черкаської області здійснювала супроводження організованої колони учасників мотопробігу від бази «Придніпровська» села Чапаєвка до міста Канів. Жителі міста Черкаси змогли насолодитися видовищем особисто, адже колона у всій красі проїхала вулицями міста. Традиційно декілька тисяч мотоциклістів рушили до Канева, щоб вклонитись Великому Кобзареві.

По закінченню заходів організатори та учасники мотофестивалю «Тарасова Гора» висловили подяку керівництву Державтоінспекції Черкаської області за надану допомогу в проведенні заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x