На Уманщині відбулась презентація книги про рідний край

На Уманщині відбулась презентація книги про рідний край

5 червня, у приміщенні Краснопільського сільського Будинку культури відбулась урочиста подія – презентація книги «Краснопілка – моє село, мій дім, моя столиця», авторами якої є Олександр Петрович Палій, Михайло Михайлович Загребнюк та Петро Володимирович Карачун. Презентація книги була справжнім святом із виступами аматорів художньої самодіяльності сіл Краснопілка, Дмитрушки та Іванівка. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

В історично-документальній розповіді знайшли відгук усі значущі події з різних періодів життя села, починаючи з 1653 року – року першої літописної згадки про село Краснопілку. Численні спогади очевидців подій роблять книгу цікавою, викликають неабиякий інтерес і повагу до людей та своєї малої Батьківщини.

Особливий настрій присутнім створили автори книги: Олександр Петрович Палій, Михайло Михайлович Загребнюк та Петро Володимирович Карачун, завдяки зусиллям яких видання побачило світ, повернуті із небуття імена односельців, їх добре ім’я, описані їх долі, рідним і близькім повернута можливість за християнським звичаєм вклонитися їхньому праху і упокоїти їхні душі.
Представлене сьогодні видання – це перша праця. Після напружених пошуків і досліджень, можливо у світ вийде ще одна книга

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x