Житель Корсуня порізав колишню дружину

Житель Корсуня порізав колишню дружину

Конфлікт, який виник між колишнім подружжям, закінчився для жінки лікарняним ліжком, для чоловіка – відкритим кримінальним провадженням.

У вечірній час до чергової частини Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 28-річної місцевої жительки про те, що в родині виник конфлікт між батьком та матір’ю. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Травмовану жінку карета «швидкої» відвезла до лікарні, а чоловіка працівники міліції доставили до райвідділу для дачі показів. В розмові зі слідчим затриманий пояснив, що проживає в хаті, яка поділена на двох господарів. В одній із них проживає його дочка, в іншій – він. Конфлікт виник між ним та колишньою дружиною, яка приїхала в гості до дочки. Отримавши поранення, жінка вибігла на двір та почала кликати на допомогу. Сусіди відразу зателефонували дочці та викликали міліцію і швидку допомогу.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції Олексій Ващенко, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x