Випускникам Інституту пожежної безпеки вручили дипломи

Випускникам Інституту пожежної безпеки вручили дипломи

13 червня 2015 року в Інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля завершили навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра та спеціаліста з присвоєнням першого спеціального звання середнього начальницького складу – лейтенант служби цивільного захисту 155 курсантів (з них – 50 відмінників навчання), а також отримали дипломи про завершення навчання 185 студентів (із них з відзнакою – 32 особи). «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

У святкових заходах з нагоди випуску взяли участь голова обласної ради Валентина Коваленко, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Віталій Коваль.

Випускникам Інституту пожежної безпеки вручили дипломи

Серед почесних гостей батьки випускника вишу, Героя-ліквідатора аварії на ЧАЕС, кавалера Почесної відзнаки Президента України зірки «За мужність» (нагороджений посмертно) Володимира Правика – Наталія Іванівна та Павло Опанасович, директор Департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Доценко, депутати обласної ради Микола Кришталь та Віктор Гвоздь, голова Федерації профспілок Черкащини Петро Шевченко.

На початку урочистостей за усталеною традицією високоповажні гості і всі бажаючі поклали квіти до Монумента Героям Чорнобиля, а потім хвилиною мовчання вшанували пам’ять учасників бойових дій на сході нашої країни – випускників навчального закладу Олексія Панченка та Ігоря Бойка.

Кращим випускникам навчального закладу доручено підняти Державний прапор. У час, коли над плацом замайорів синьо-блакитний стяг, в повітря зринули слова і музика Державного Гімну України – святих для кожного українця. Виконували Гімн України всі присутні – і випускники, і почесні гості, і батьки та рідні курсантів інституту.

Потім відбулася церемонія вручення дипломів випускникам. Запрошений на свято митрополит Черкаський та Канівський Софроній провів освячення випускників на подальшу службу. Хвилюючим моментом для усіх присутніх став перший офіцерський вальс.

Випускникам Інституту пожежної безпеки вручили дипломи

З нагоди випуску було вручено чимало нагород працівникам навчального закладу. Серед них ряд викладачів інституту отримали Почесні грамоти Черкаської обласної ради.

Завершився випуск церемонією прощання з прапором та проходженням урочистого маршу по плацу рідного навчального закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x