ЧНУ співпрацюватиме з Київською православною богословською академією

ЧНУ співпрацюватиме з Київською православною богословською академією

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького налагоджує співпрацю з Київською православною богословською академією. Першим кроком у цьому напрямку стала угода, підписана ректорами закладів – доктором економічних наук Олександром Черевком та доктором богословських наук, професором митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Білоцерківським Єпіфанієм. На зустрічі був присутній і перший проректор КПБА доктор богословських наук, професор протоієрей Олександр Трофимлюк. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

«Виховний процес так само, як і освітній, є важливим напрямком роботи в університеті. Тому започаткована співпраця сприятиме духовному розвитку студентів», – зазначив Олександр Черевко.
Митрополит Єпіфаній також вважає цей крок важливим: «Проти нашої країни ведеться гібридна війна, – зазначив він. – Це війна не лише за нашу територію, а й за душі українців. Тому нам треба згуртувати зусилля».

ЧНУ співпрацюватиме з Київською православною богословською академією

Під час зустрічі були розглянуті перспективні напрямки співпраці між навчальними закладами: проведення спільних наукових заходів (конференцій, семінарів, круглих столів тощо), участь у видавничих проектах, стимулювання дослідницької діяльності студентів, їх залучення до виконання партнерських наукових проектів, проведення просвітницьких заходів.
Ректор КПБА митрополит Епіфаній передав до бібліотеки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького низку видань КПБА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x