Черкаські депутати – треті на Всеукраїнській спартакіаді

Черкаські депутати – треті на Всеукраїнській спартакіаді

З 9 по 12 червня у м. Ужгород проведено фінальні змагання ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів. Представники 12 областей змагалися з шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та футзалу. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

До складу збірної команди Черкащини були включені представники одинадцяти районів області. Вперше у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади в змаганнях з шашок взяли участь та зайняли високі четверті місця Світлана Шмалій з Уманського району та Михайло Кожушний з Чорнобаївського району.

Підтвердила свою майстерність та виборола бронзову медаль з шахів представниця Золотоніського району Віра Масюк, а її земляк Іван Малий зайняв четверте місце, програвши призерам лише за показником коефіцієнту.

Відсутність певної зіграності не дозволила нашим волейболістам піднятися вище четвертого місця, а наші тенісисти Галина Кучер з Умані та Станіслав Підлубний з Маньківщини зайняли шості місця.

За традицією завершували Спартакіаду змагання з футзалу. Збірна команда області виступала майже в звичному складі за винятком відсутності з поважних причин кращого нападника двох останніх Спартакіад Миколи Янкового та гравця Володимира Коробко з Монастирищенського району. Перемігши команди Вінницької, Закарпатської та Київської областей, наші футболісти в півфіналі поступилися іванофранківцям, але у грі за ІІІ місце святкували перемогу над командою з Херсонщини. Так, бронзові медалі отримали Дмитро Плиска з Монастирищенського району, Олександр Дячук з Тального, Андрій Боговик зі Смілянщини, Андрій Євич з Корсунщини, Олександр Тертишний та Ігор Гвоздь із Золотоніщини, Олександр Вельбівець та Ярослав Попко з Лисянки.

За підсумками загальнокомандної першості перемогу отримала команда Івано-Франківської області – 471 очко, на другому місці – господарі, депутати Закарпатської області – 409 очок, на третьому – збірна Черкащини, що набрала 402 очка.

Черкаські депутати – треті на Всеукраїнській спартакіаді

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x