Рідні задушеної на Митниці жінки не вірять в офіційну версію слідства

Рідні задушеної на узбережжі жінки не вірять у міліцейську версію. Про це заявила донька загиблої.

Про це «Нова Доба» дізналася з сайту ВІККА.
Дівчина каже: хоч сім’я вже готується до сорока днів, та їх ніяк не залишать у спокої. Підливають масла у вогонь чутки, що ширяться містом. У соціальних мережах, нарікає донька загиблої, активно обговорюють моральність її матері. Зі слів убивці, та познайомилася з ним на зупинці громадського транспорту і погодилась випити вина на узбережжі. У безлюдному місці, зізнався затриманий, хотів пограбувати, але вона пручалася. А щоб не кричала – задушив. Рідні ж кажуть: загибла не з тих, хто пішов би на такий легковажний крок.

Донька загиблої: «Она семейная женщина у которой есть муж, дети. Она вечером просто поздно возвращалась домой, и она не могла с первым встречным просто идти на пляж пить вино. Это просто абсурд. Она умная, рассудительная женщина, с чувством собственного достоинства. И она, как только увидела его б, даже не разговаривала с ним. Это только под принуждением могло б случиться. Он не ее знакомый, он говорит то, что выгодно ему. Она не могла б пойти с ним».

Додам, убивці черкащанки на Митниці загрожує довічне ув’язнення. Міліція затримала підозрюваного у одному з сіл району. Там він переховувався. Підозрюваний був раніше судимий за два вбивства.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x