Черкащина подякувала енергетикам за ліквідацію пожежі

Черкащина подякувала енергетикам за ліквідацію пожежі

Черкаський міськвиконком та обласна рада нагородили працівників Черкаської ТЕЦ, які в ніч проти 24 жовтня ліквідували пожежу трансформаторі зв’язку із державною енергосистемою і не допустили того, щоб обласний центр залишився без світла і тепла. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– 23-24 жовтня цього року сталася надзвичайна подія: пожежа на трансформаторі зв’язку із державною енергосистемою, який розміщується на Черкаській ТЕЦ, – відзначив нагороджуючи самовідданих енергетиків секретар міської ради Черкас Віктор Білоусов. – Ця пожежа могла призвести до великої аварії і до порушення нормального ритму життєзабезпечення усього господарства нашого обласного центру. Цього не сталося завдяки людям, які працюють в енергетиці і зокрема на Черкаській ТЕЦ.
За дорученням Кабінету Міністрів України Державна служба України з надзвичайних ситуацій створила комісію з розслідування цих подій. За висновком комісії, аварія відбулася через пошкодження ізоляції вводу, що є недоліком його конструкції. Дії оперативних працівників Черкаської ТЕЦ оцінені як професійні, оперативні і такі, що повністю забезпечили нормальну роботу Черкаської ТЕЦ і міста.

Почесні грамоти і подяки міськвиконкому за високий професіоналізм, чіткі та злагоджені дії під час ліквідації пожежі на трансформаторі Т-4, забезпечення надійного та безперебійного тепло і електропотачання споживачів м. Черкаси отримали Сергій Іванович Яременко електрослюсар з обслуговування автоматики та засобів вимірювання цеху теплової автоматики і вимірювань, головний інженер Михайло Орестович Лазірка, Микола Михайлович Ладик, начальник зміни Черкаської ТЕЦ.

За дорученням голови облради Валерія Черняка за високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов’язку під час ліквідації пожежі на трансформаторі Черкаської ТЕЦ та забезпечення безперебійного теплоелектропостачання почесною грамотою облради нагородили Юрія Миколайовича Лук’яненка, начальника зміни електроцеху та В’ячеслав Миколайович Жовдубовський, заступника головного інженера з експлуатації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x