Черкаські фітнесисти – найкрасивіші в Україні

Черкаські фітнесисти – найкрасивіші в Україні

Близько 500 найсильніших та найкрасивіших спортсменів з усієї країни зібрав традиційний фітнес-турнір Відкритого кубка Черкащини «Різдвяні канікули». Кращі бодібілдери та фітнесисти демонстрували свої фізичні форми зі сцени Черкаського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка. Перемогу в категорії «фітнес» вдалося здобути черкащанці Олександрі Дьячук. Серед інших черкащан, що отримали золото – бодібілдер Ернст Айдашев та «фізік-мен» Дмитро Горобець. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Змагання проходять у Черкасах 14 років поспіль. За цей час «Різдвяні канікули» стали одним із найрейтинговіших чемпіонатів країни. Поборотися за чемпіонські титули цього року, крім черкащан, завітали атлети з Київської, Запорізької, Полтавської, Миколаївської, Донецької та Харківської областей.

Черкаські фітнесисти – найкрасивіші в Україні

Загалом змагання поділені на три відділення та два раунди. У першому відділені кращих з кращих визначали серед категорій «діти» та «ювінали». У другому – серед категорій «юнаки» та «молодь», третьому – «бодібілдинг», «фізік-мен» та «фітнес». Щодо раундів, то перший – це демонстрація учасниками довільної спортивної програми, другий раунд – фізична краса.

Спортсмени визначали кращого у низці номінацій, серед яких фітнес, бодібілдинг, бікіні, спортивна аеробіка, танцювальна аеробіка, стрітденс і фрістайл. Учасники мали виконати низку вправ із елементами, які демонструють розвиток координації, рівноваги, гнучкості, розтяжки, сили та вміння виконувати акробатичні елементи.

Черкаські фітнесисти – найкрасивіші в Україні

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x