Тальнівські міліціонери затримали крадія зерна

Тальнівські міліціонери затримали крадія зерна

Зламавши дверний замок, молодик проникнув в літню кухню 74-річної жінки, де викрав два алюмінієві бідони, а потім зайшовши до підсобного приміщення поцупив мішки з кукурудзою та пшеницею.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Жителька Тального повідомила про крадіжку міліцію. Дільничні інспектори проводили перевірку раніше судимих осіб та опитували сусідів.
Під час відвідування одного з домоволодінь правоохоронці виявили в ньому два бідони. В цей час в будинку, крім господині, перебували ще й гості, які розпивали алкогольні напої. Присутні не змогли пояснити працівникам міліції, звідки в них ці речі. Тим часом в будинку по сусідству працівники міліції знайшли мішки з викраденим у пенсіонерки зерном. Господарі пояснили, що придбали зерно у свого знайомого, який зараз гостює у їхньої сусідки.
Зрозумівши, що його викрито, чоловік зізнався у скоєнні кримінального правопорушення.
28-річний чоловік пояснив, що давно помітив у домоволодінні потерпілої речі, на яких можна заробити. Тому він зважився на скоєння злочину.
Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x