Черкаське дерево перемогло на всеукраїнському фестивалі Святого Миколая

Черкаське дерево перемогло на всеукраїнському фестивалі Святого Миколая

Делегація, що представляла наше місто на щорічному Всеукраїнському фестивалі Святого Миколая повернулася додому. Зі столичного Національного палацу мистецтв «Україна» вони приїхали вони не з пустими руками. Журі конкурсу високо оцінило творіння Черкащан. Так, «Дерево Святого Миколая» отримало гран-прі фестивалю, а в номінації «Пряниковий будинок» наше місто здобуло бронзу. Про це «Новій Добі» розповіла директор Черкаського Будинку Культури ім. Кулика Ірина Тітовська.

Черкаське дерево, яке створювали десятки черкаських дітей, було одним з 30-ти, створених малечею з усієї України.

– Нагороду здобуло навіть не саме дерево, а десятки еко-іграшок, що його прикрашали, – каже Ірина Тітовська. – Кожна з них, створена руками маленьких черкащан на майстер-класах, що проходили у Художній школі ім. Данила Нарбута, Школі мистецтв, Багатопрофільному молодіжному центрі, Центрі дитячої та юнацької творчості, Палаці молоді. Активно долучилися до роботи й вихованці арт-студії «Глорія», що в Міському будинку культури.

Черкаське дерево перемогло на всеукраїнському фестивалі Святого Миколая

Більше фото тут.

Ще одну нагороду Черкащани отримали в номінації «Пряниковий будинок». Тут наше місто здобуло бронзу за солодкий будинок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

На жаль, побачити експонати, що принесли черкащанам перемогу вже не зможуть. Хіба що відвідають виставку ««Фестивалю Святого Миколая 2013» в Києві. Триватиме вона до 10 січня 2014 року в Палаці «Україна». Після того усі роботи буде передано у музей фестивалю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x