В Умані з автомобілів крадуть магнітоли

В Умані з автомобілів крадуть магнітоли

Днями в Умані з автомобіля Таврія було викрадено автомагнітолу «Піонер». Про це оперативникам Уманського міськвідділу міліції звернувся 22-річний місцевий житель. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

Правоохоронцям вдалося швидко вийти на слід злочинця, який, під прикриттям ночі напередодні розбив скло автомобіля та викрав авто магнітолу. Ним виявився 24-річний житель села Іванівка Уманського району. З’ясувалося, що чоловік не має роботи, проте має проблеми із наркотиками. В пошуках наживи він ввечері приїхав до Умані і прогулюючись містом придивлявся до автівок, без сигналізації. Правоохоронці дізналися, що чоловік уже мав досвід крадіжок з машин. За вчинення аналогічних злочинів, донедавна він відбував покарання. Тому, коли на одній з малосвітлених вулиць побачив «Таврію» швидко зорієнтувався, що робити. Єдиний вид захисту обраного автомобіля – дверний замок, не став на заваді скоєнню злочину.

В міліції кажуть, що чоловік розкаюється у вчиненому, каже, що не думав про наслідки, проте розуміє, що нестиме заслужену відповідальність. Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Правоохоронці перевіряють факти можливої причетності молодика до схожих крадіжок, які сталися на території Черкаської області.

Працівники міліції вкотре застерігають автовласників: якщо хочете вберегти свого залізного коня від крадіїв, не пошкодуйте грошей та встановіть відповідні засоби захисту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x