Христинівські депутати затвердили план роботи на ІІ півріччя

Христинівські депутати затвердили план роботи на ІІ півріччя

24 червня 2015 року відбулося перше пленарне засідання 37 сесії Христинівської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Олександр Коваль. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати заслухали інформації про хід виконання рішення районної ради від 27.09.2013 №22-1/VI «Про стан використання земель запасу, резервного і водного фонду на території Христинівського району» і про підсумки роботи тимчасової комісії районної ради з питань проведення моніторингу цін на ліки першої необхідності в аптечних пунктах, розміщених в приміщені ЦРЛ, та режиму їх роботи.

Потім вони внесли зміни до рішення районної ради від 18.02.2015 р. № 35-1/VI «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Христинівського району державного закладу «Вузлова лікарня ст. Христинівка ДП «Одеська залізниця» і його цілісного майнового комплексу» та до районної Програми «Шкільний автобус» на 2011-2015 роки.

У ході роботи пленарного засідання депутати затвердили Програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки, план роботи районної ради на ІІ півріччя 2015 року, список присяжних Христинівського районного суду і технічну документацію із землеустрою щодо встановлення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Депутати припинили діяльність комунального навчального закладу Веселівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ст.» Христинівської районної ради, а також заслухали, обговорили та підтримали проекти рішень, що стосуються районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x