Уманщина передала на фронт вантажівку

Уманщина передала на фронт вантажівку

На Уманщині передали автомобіль «ЗІЛ» бійцям 90-го батальону 81-ї десантно-штурмової бригади, які воюють зараз на Сході України. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

81-а десантно-штурмова бригада створена восени 2014 року на базі 95-ї окремої аеромобільної та 25-ї повітряно-десантної бригад.

Лейтенант Ігор Кучеренко, відповідальний за матеріально-технічне забезпечення батальйону, – з Умані, тож і звернувся по допомогу до нещодавно створеного «Координаційного центру захисників Уманщини».

На прохання заступника керівника Координаційного центру Сергія Яремчука, вантажівку десантникам надало сільськогосподарське підприємство «Агровіт» з Бабанки. Ключі від авто бійцям передали перший заступник директора Микола Бахчеван та керівник відділення у Бабанці Василь Мельник.

Крім того, «Агровіт» надав бійцям 200 літрів бензину, а Сергій Яремчук – воду та харчі, зібрані волонтерами. Ще бійцям передали обереги – лялькових янголяток, зроблених дітьми.

Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Олександр освятив машину та благословив бійців. Також передав чималу суму коштів, зібраних парафіянами храму на допомогу АТО.

– Наші захисники на фронті повсякчас потребують допомоги. В «Координаційному центрі захисників Уманщини» вони зможуть отримати матеріальну, юридичну та психологічну підтримку. Ми намагаємось залучати до співпраці підприємства міста та району, і дуже вдячні тим, хто співпрацює з нами, – сказав Сергій Яремчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x