За вкрадену бензопилу жителі Черкаського району потрапили за грати

За вкрадену бензопилу жителі Черкаського району потрапили за грати

Прокуратурою Черкаського району підтримано державне обвинувачення відносно двох жителів району за вчинення крадіжки.

Так, на території села Шелепухи, Черкаського району, Черкаської області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, двоє правопорушників, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, умисно, таємно, повторно, з корисливих мотивів викрали бензопилу марки «Foresta» Fa-45S, залишкова вартість якої могла складати 1000 гривень.
Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі Черкаського району.

Під час досудового розслідування встановлено, що один з обвинувачених в 2014 році вже був засуджений Черкаським районним судом за вчинення крадіжки та грабежу до покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років, та на підставі ст. 75 КК України від відбуття покарання звільнений з іспитовим строком на 2 роки.

Під час призначення покарання прокурором враховано та судом підтримано те, що правопорушники на шлях виправлення не стали, та під час відбуття іспитового строку, знову вчинили новий умисний корисливий злочин.

Вироком Черкаського районного суду від 16 червня 2015 року за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України правопорушникам призначено покарання у вигляді 5 років 2 місяців позбавлення волі та 4 місяці арешту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x