Пожежа…

Сьогодні інтернет кипить і парує інформцією про палаючий Черкаський облмуздрамтеатр. До речі, академічний. Вже сотні й тисячі світлин, відео… Коментарі течуть рікою.
Я ж, дізнавшись про цю бомбову новину, не зірвався з місця, не поїхав до палаючого храму Мельпомени. По-перше, яка з мене допомога там? По-друге, знімкувати все це… не знаю навіть, як сказати… – і без мене назнімкують. Щоби одні хоча б просто побачили, як все відбувалось, а інші (яких, на мою думку, переважна більшість) мали чим посмакувати. І насправді, ця надзвичайна подія зібрала в центрі Черкас, на Театральному майдані й навколо нього силу-силенну роззяв… Правду написав у коментарях до новини один мій знайомий: \” Наш театр не бачив такого аншлагу…\”
Думки краять серце… Проблем було доста, тепер же ж ще це…

Тетяна Єщенко, черкаський журналіст (у ФБ): \”Сьогодні Черкаський академічний театр зібрав напевно рекордну кількість глядачів… Закриття театрального сезону мало відбутися 22 липня, виставою \”Хто в домі господар?\”. Та сьогодні ми побачили, що реально \”господарем\” є неприборканий вогонь, який не зважає на творчі плани і не пробачає помилок. Черкащина залишилася без Театру((((

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x