Кам’янчанин вирощував коноплі й зберігав тротил

Кам’янчанин вирощував коноплі й зберігав тротил

На присадибній ділянці жителя Кам’янщини правоохоронці виявили 42 куші коноплі, а в підсобному помешканні домоволодіння – понад 200 грам тротилу. Дії чоловіка кваліфіковано слідчими за двома статтями. Триває слідство. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До дільничного інспектора Кам’янського районного відділу міліції надійшла інформація, що на території одного з дворів висаджена плантація рослин коноплі.

Під час відпрацювання інформації, правоохоронці виявили на присадибній ділянці раніше судимого 26-річного місцевого жителя 42 куші рослин коноплі, за якими ретельно доглядали. Крім того, у підсобному приміщенні домоволодіння працівники міліції виявили понад 200 грамів вибухової речовини – тротил. Вибухову речовину та нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження.

За словами господаря будинку, коноплі він вирощував для власних потреб, а щодо вибухової речовини, то він пояснив, що в лісосмузі знайшов предмет, схожий на гранату, з якого витрусив вибухову речовину та використовував для розпалювання печі.

Кам’янчанин вирощував коноплі й зберігав тротил

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за статтями 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. На сьогодні вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу затриманому. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x