Щоб заробити на алкоголь, лисянчани вкрали огорожу з могили

Щоб заробити на алкоголь, лисянчани вкрали огорожу з могили

Двоє жителів Лисянського району демонтували металеву огорожу з могили на місцевому цвинтарі, щоб заробити гроші на алкоголь. За вчинене їм загрожує покарання до трьох років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У чергову частину Лисянського райвідділу міліції звернулася 58-річна жителька району. Жінка розповіла, що побачила, як двоє односельчан несуть металеву огорожу з території цвинтаря. Заявниця хотіла самотужки повернути огорожу, проте чоловіки відмовлялися це робити. Тоді вона звернулася у міліцію.

Правоохоронці знайшли підозрюваних за місцями їхнього проживання. Чоловіки зізналися у скоєному та пояснили, що таким чином хотіли підзаробити. Викрадене здали до прийомного пункту, а гроші витратили на оковиту.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x