Батькам загиблого тальнівського воїна вручили нагороду сина

Батькам загиблого тальнівського воїна вручили нагороду сина

7 липня в залі райдержадміністрації відбулись збори, під час яких було вшановано пам’ять нашого земляка, Олександра Михайловича Шевцова, який загинув під час проведення антитерористичної операції на сході України.
У залі були присутні рідні загиблого героя мати Раїса Леонідівна, батько Михайло Лук’янович та сестра Віта, керівники району, представники громадських організацій, ветерани АТО, ЗМІ. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській РДА.

Було озвучено короткі рядки біографії нашого земляка: «Народився в Тальному 24 квітня 1980 року. Навчався в міській школі №1, потім у Тальянківському радгоспі-технікумі, по закінченні якого працював різноробочим місцевого сільськогосподарського підприємства. У квітні 2014 року був призваний до лав Збройних Сил України, служив у Донецькій області. Був поранений.Після лікування й короткостроковоївідпустки повернувся до частини.24 січня цього року в бою під селом Нікішине Дебальцівського району загинув, стримуючи танкову атаку ворожого війська. Похований у рідному місті 30 січня 2015 року. За мужність та героїзм, проявленні при виконанні військового обов’язку Олександра було нагороджено орденом «За мужність ІІІ ступеня» (посмертно)».

Нагороду рідним загиблого вручив військовий комісар Тальнівсько-Катеринопільського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Валерій Кудла. Присутні вклонилися батькам Олександра за те, що вони виростили і виховали такого сина – справжнього героя, патріота, та вшанували пам’ять усіх, хто віддав власне життя, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України, хвилиною мовчання.

Після вручення нагороди рідні Олександра Шевцова разом з представниками влади та громадськості відвідали його могилу, вклонилися пам’яті героя та поклали квіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x