Найактивніше до охорони здоров’я звертаються жителі Черкаського та Уманського районів

Найактивніше до охорони здоров’я звертаються жителі Черкаського та  Уманського районів

Департаментом охорони здоров’я ОДА розглянуто 928 звернень від жителів Черкащини.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

– Так, за 11 місяців 2013 року до Департаменту надійшло 928 звернень, що на 51 звернення менше, ніж за відповідний період 2012 року (784), – зазначила спеціаліст відділу звернень I категорії Департаменту охорони здоров’я ОДА Вікторія Романенко. – Найбільше звернень розглянуто від жителів м. Черкаси (246), Уманського (48) та Черкаського (38) районів.

Збільшилася кількість звернень на особистих прийомах. У звітному періоді 2013 року на особистих прийомах до керівництва Департаменту звернулося 76 осіб, що на 16 осіб більше до відповідного періоду минулого року.

– З усіх розглянутих звернень Департаментом вирішено позитивно – 513 (70%), 200 (25%) заявників отримали роз’яснення, 20 (5%) – залишено на контролі, – відзначила спеціаліст з відділу звернень. – У більшості звернення, що порушували черкащани, стосувались надання медичної допомоги та забезпечення ліками та виробами медичного призначення.
Також, за словами Вікторії Романенко, протягом звітного періоду 2013 року до Департаменту надійшло 18 листів, в яких висловлено подяку медичним працівникам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x