За добу в області горіли дві автівки

За добу в області горіли дві автівки

12 липня о 19:05 на пункт зв’язку драбівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля на 2 км автодороги «Драбів – Шрамківка». Як стало відомо, займання в моторному відсіку автомобіля «ВАЗ-2106» сталося під час руху. Для ліквідації загорання на місце події оперативно прибув черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, який швидко ліквідував займання. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. У результаті пожежі вогнем знищено навісне обладнання моторного відсіку, та салон автомобіля.

Цього ж дня, увечері, у Жашківському районі, на 156 км автотраси «Київ – Одеса», також під час руху виникла пожежа автогуми на причепі вантажного автомобіля «ДАФ».

Про загорання, водія вантажівки, повідомили інші воді, які також викликали і рятувальників.

Дізнавшись про займання водій, зупинив транспортний засіб, та від`єднавши причеп від автомобіля, за допомогою вогнегасників намагався загасити полум`я. Проте, ще до прибуття рятувальників на місце події, вогонь встиг поширитися та знищити дві автопокришки, а також пошкодити 5 автопокришок та термобудку причепа. Пожежу було ліквідовано впродовж 20 хвилин черговим караулом Жашківської пожежно-рятувальної частини.

Зі слів водія автомобіля, одне з коліс причепу мало технічні несправності, що ймовірно призвело до його нагрівання, та у подальшому загорання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x