Чорнобаївських рибалок привітали з професійним святом

Чорнобаївських рибалок привітали з професійним святом

Традиційно в другу неділю липня в нашій країні відзначається День рибалки. 10 липня в селі Іркліїв вітали працівників ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб» з їхнім професійним святом. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

З вітальним словом до присутніх та побажанням здоров’я, мирного неба, здобутків у праці звернувся голова райдержадміністрації Сергій Джоболда. Він вручив грамоти райдержадміністрації та районної ради заступнику директора по виробництву – Сергію Піддубному, рибоводу бригади по вирощуванню двох річок коропа та рослиноїдних риб – Олександрові Зінченку, головному бухгалтеру – Валерієві Черепанському та подяку рибалці – Юрієві Шаповалу. Також висловив слова вдячності спеціалістам риборозплідника, які сумлінно й професійно ставляться до поставлених перед ними задач.

Колектив ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб» щиро привітав директор Сергій Сіпачов та вручив їм грамоти та премії від підприємства.

З найсердечнішими вітаннями та словами подяки за співпрацю та підтримку громади звернулись до колективу риборозплідника отець Іван (Лавришин) та сільський голова Надія Бокова, яка зазначила, що найбільше багатство риборозплідника – його люди.
Привітали з нагоди Дня рибалки музичним дарунком вчителі та вихованці Скородистицької школи життєтворчості та аматорський колектив Іркліївського будинку культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x