Сергій Тулуб доручив пришвидшити процес уведення в експлуатацію гуртожитку Михайлівської школи-інтернату

Сергій Тулуб доручив пришвидшити процес уведення в експлуатацію гуртожитку Михайлівської школи-інтернату

Під час засідання колегії голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб висловив незадоволення темпами будівництва спального корпусу Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату в Кам’янському районі. Про це Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Як запевнив голова Кам’янської райдержадміністрації Віталій Архип’юк, будівництво спального корпусу школи-інтернату буде завершено протягом місяця. Нині там, за його словами, залишилося постелити лінолеум, встановити двері та батареї.

– Поява гуртожитку при Михайлівській школі-інтернаті було і залишається пріоритетним питанням, – підкреслив Сергій Тулуб. – Пригадайте, цю будівлю мали здати в експлуатацію ще першого вересня, а потім – до початку січня. І це при тому, що фінансування було забезпечено в повному обсязі!

– Поки завершується будівництво вихованці школи-інтернату продовжують жити по 8 осіб в одній кімнаті, – зауважив Сергій Тулуб та доручив управлінню капітального будівництва якнайшвидше розв’язати проблемні питання, які гальмують введення в експлуатацію спального корпусу Михайлівської школи-інтернат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x