П’яний драбівчанин украв автомобіль

П’яний драбівчанин украв автомобіль

У Драбові серед ночі п’яний чоловік незаконно заволодів автомобілем місцевого жителя. Через 2 години ДАІшники знайшли транспортний засіб у лісосмузі поблизу одного з сіл району, згодом вирахували і крадія. Його дії слідчий кваліфікував за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Вночі до чергової частини Драбівського районного відділу міліції зателефонував 56-річний житель міста та повідомив про незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловік розповів, що підвозив жінку, яка мешкає неподалік його будинку, а коли вийшов з авто, щоб закрити багажне відділення, залишив двері відчиненими. В цю мить в машину сів невідомий та викрав його авто.
Негайно було введено план «Перехват». Через дві години даний автомобіль був знайдений в лісосмузі поблизу одного із сіл району та повернутий власнику. В ході пошукових дій було встановлено особу, яка вчинила незаконне заволодіння. Ним виявився раніше судимий 54-річний драбівчанин- чоловік жінки, яку підвозив потерпілий. Зловмисника затримали та доставили до райвідділу.

За цим фактом слідчим відділенням Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x