Азаров наказав оперативникам потурбуватися про свята

Азаров наказав оперативникам потурбуватися про свята

Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив рятувальним, комунальним, дорожнім та іншим оперативним службам забезпечувати стале функціонування систем життєзабезпечення населення протягом Новорічних і Різдвяних свят. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

– Під час свят особлива відповідальність покладається на служби, які забезпечують стале функціонування систем життєзабезпечення населення. Оперативні штаби в кожній області і в Мінрегіоні повинні продовжувати цілодобовий моніторинг ситуації, за потреби злагоджено реагувати на аварійні ситуації та оперативно їх ліквідовувати, – підкреслив Микола Янович.

Прем’єр-міністр зазначив, що всі служби повинні забезпечити безперебійний та безпечний рух автомобільного транспорту дорогами загального користування, оперативне реагування на ускладнення погодних умов. Державній службі України з надзвичайних ситуацій разом з органами соціального захисту та місцевої влади доручено у випадку пониження температури організувати роботу соціальних патрулів та розгортання пунктів обігріву.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x