Степанівка відзначила День села

Степанівка відзначила День села

11 липня жителі села Степанівка радо зустрічали гостей. Саме цього дня відбулися заходи з нагоди Дня села.
З вітальними словами до присутніх звернулися голова районної ради Володимир Дзега та сільський голова Василь Деркач. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській райраді.

Не тільки щирі слова, сказані від серця, почули в цей день жителі села. Батьки учасників АТО, зокрема, Коршак Микола Григорович та Світлана Віталіївна, Голуб Василій Іванович та Світлана Анатоліївна, Сахно Ганна Іванівна, Писаренко Валентина Петрівна та Анатолій Іванович отримали подяки районної ради та грошові винагороди. Богославець Іван Олексійович, депутат сільської ради, отримав Почесну грамоту Драбівської районної ради.

Аматори художньої самодіяльності Степанівського сільського Будинку культури та фольклорний гурт «Заспівай, родино» порадували односельчан і гостей села святковим концертом.
Також гості та жителі села мали змогу переглянути футбольні матчі районного чемпіонату між командами с. Степанівка та с. Драбове-Барятинське та між командами ветеранів футболу та молоді села.
До пізнього вечора в селі Степанівка панувала святкова атмосфера, лунала музика, чувся сміх, пісні і хороші відгуки про свято, яке обов’язково запам’ятається всім присутнім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x