На Черкащині працевлаштовано майже 70 % інвалідів

На Черкащині працевлаштовано майже 70 % інвалідів

Люди з обмеженими фізичними можливостями потребують соціального захисту і створення таких умов, які сприятимуть успішній їх інтеграції в суспільстві. Незважаючи на непросту ситуацію на ринку праці, фахівці Черкаського районного центру зайнятості допомагають таким людям у пошуку роботи, опануванні навиків самопрезентації та впевненості у своїх силах, здобутті нової професії та започаткуванні власної справи. Так, за п’ять місяців цього року із 24 осіб, які перебували на обліку, 17 – працевлаштовані.

Кравченко Артур Васильович, маючи інвалідність, після отримання відповідних консультацій спеціалістів центру зайнятості, вирішив стати приватним підприємцем. На даний час Артур Васильович успішно займається торгівлею будівельними матеріалами в селі Свидівок Черкаського району, пропонуючи покупцям широкий асортимент товарів за розумною ціною.

Сподіваємося, що позитивна динаміка працевлаштування людей з особливими потребами збережеться і надалі. Сьогодні – інвалідність це не вирок, такі люди успішно реалізують себе в професійному плані, лише варто повірити в себе та звернутись за допомогою до служби зайнятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x