У Дубіївці жителі спілкувалися з керівництвом обласного Пенсійного фонду та району

У Дубіївці жителі спілкувалися з керівництвом обласного Пенсійного фонду та району

Начальник головного управління Пенсійного фонду в області провела виїзний прийом у с. Дубіївка

Днями відбувся виїзд робочої групи щодо прийому громадян у складі начальника головного управління Фонду в Черкаській області Світлани Зінник, голови Черкаської районної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва та начальника управління Пенсійного фонду України в районі Валентини Велько у село Дубіївка Черкаського району.

Поспілкуватися з керівниками прийшло чимало охочих. Селян цікавили питання доплати до пенсії дітям війни, підтвердження страхового стажу, а також все, що стосується виплати пенсії працюючим пенсіонерам. На поставлені питання відвідувачі отримали змістовні відповіді та професійні коментарі.
Дві родини, де проживають інваліди, отримали консультації безпосередньо вдома.

– Подібні виїзні прийоми, зазвичай, позитивно сприймаються жителями села, оскільки сприяють підвищенню рівня їх правової обізнаності, причому частину питань, з якими люди до нас приходять, вдається вирішити безпосередньо на місці, – розповідає Світлана Зінник. — Про прийом сільська рада повідомляє заздалегідь, що дає можливість людям попередньо записатися, а нам, відповідно, завчасно відшукати їхні справи в електронній базі даних, яку ми маємо із собою в ноутбуці, щоб говорити з пенсіонером по суті.
Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні Пенсійного фонду в Черкаській області.

Натомість Костянтин Омаргалієв зауважив, що Дубіївка є досить великим населеним пунктом зі значною кількістю жителів (3 360 осіб), це зобов\’язує владу приділяти селу більше уваги. У спілкуванні з відвідувачами він докладно роз\’яснив принцип й переваги добровільного об\’єднання громад, пообіцяв потурбуватися про ремонт дороги.

Селяни просили очільника району надати можливість пенсіонерам хоч раз на тиждень безкоштовно їздити автобусом у Черкаси, дякували за організацію підвезення продуктів харчування спеціальною машиною, оскільки через велику протяжність села стареньким важко діставатися до місцевого магазину.

Учасники робочої групи впевнені, що основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. Особисті прийоми громадян були і залишаються однією з найефективніших форм діалогу влади з громадою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x