Благодійний соціальний проект «CherITy»

Благодійний соціальний проект «CherITy»

Представники ІТ-компаній Черкас візьмуть участь у благодійному соціальному проекті, спрямованому на розвиток міста, «CherITy»- міське свято спорту, сучасних технологій та благочинності.

Головна ідея заходу полягає в започаткуванні нової, корисної суспільству традиції ІТ-спільноти. У форматі регулярних (щорічних) свят та фестивалів ІТішники хочуть виявляти активну громадянську позицію, пропагувати здоровий спосіб життя та розвінчати стереотип про те, що програмісти – це замкнуті та нецікаві зануди. А також – популяризувати Черкаси серед ІТ-ком’юніті інших регіонів, як привабливе місце для роботи.

Дата: 2 серпня 2015 року

Де: м.Черкаси, Парк «Ювілейний», дитяча галявина

Ціна – безкоштовно

Так, 2 серпня майстер-класами, квестами, змаганнями та концертом ІТішники збиратимуть кошти на реконструкцію літнього кінотеатру в парку.

Організатори вирішили скерувати вилучені кошти на реалізацію ідей самих черкащан. А саме – на проект \”Forest space\” групи \”Промолодь\”.

Організатори «CherITy» сподіваються, що це надихне черкасів на активні дії. У програмі – багато цікавинок не лише для тих, хто пов’язаний з ІТ-сферою, а також для тих, хто цього дня має намір відвідати захід і з користю для здоров’я провести свій час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x