Як вигідно оплачувати покупки інтернет -картою?

Як вигідно оплачувати покупки інтернет -картою?

Сім корисних порад

Сьогодні кожен з нас на власному досвіді переконався в комфоті покупок через Інтернет. Це зручніше, дешевше, швидше. Але не варто забувати про те, що ці покупки мають бути безпечними. Сім простих порад зроблять ваші інтернет-покупки приємними, а головне попередять зайві фінансові наслідки.

1. Платити Інтернет-картою зручніше і безпечніше. Просто перекидайте на Інтернет-карту необхідну суму і не турбуйтеся про рахунок Вашої основної картки, адже Ви її ніде не вказуєте. На Вашій картці автоматично відкритий ліміт для розрахунків в Інтернеті – еквівалент 30 000 доларів США. Дізнатися реквізити карти можна в Приват24 за посиланням «Архів» в меню «Всі послуги»> «Налаштування»> «Карти»> «Замовлення карт» або в чаті «Допомога Онлайн». У чаті Вам нададуть номер картки, термін дії, ім\’я власника картки і білінг-адресу, а CVV2-код картки Вам відправлять у SMS.

2. Низькі тарифи по карті
Карта випускається і обслуговується безкоштовно, а платежі в Інтернеті проводяться без комісій. Якщо доведеться конвертувати гроші на карті для оплати в зарубіжних магазинах, Ви не заплатите жодних додаткових комісій. Обмін валюти проводиться за курсом ПриватБанку для карт, який можна подивитися на сайті pb.ua.

3. Відмова по платежу: як виправити ситуацію.
У деяких іноземних магазинах банк, який обслуговує магазин, конвертує гривні у валюту на своєму боці (при цьому розрахунок з українськими банками відбувається в доларах). Через це сума, яка реально списується з карти, може бути вище, ніж та сума, яку покупець бачить при оплаті в магазині. Тому, щоб не вводити в оману клієнтів, ПриватБанк відхиляє платежі такого типу, поки клієнт усвідомлено не погодиться з тим, що з його карти буде списана сума, яка може бути вищою за ту, яку він бачить під час покупки. Щоб здійснити оплату в іноземній інтернет-магазині, який виставляє ціну в гривнях, у Вас є два варіанти: – знайти в цьому магазині можливість відключити конвертацію (наприклад, в PayPal це окрема галочка).

4. Бонуси за покупки
. Сплачуйте Інтернет-картою покупки в магазинах – партнерах програми «Бонус Плюс» – і отримуйте бонуси до 20% від вартості покупки на спеціальний рахунок « Бонус Плюс ». Накопичені бонуси можна витратити в будь-якому з магазинів – партнерів програми .

5. Розстрочка без комісій і переплат до 24 місяців. Робіть покупки в інтернет-магазинах , підключених до послуги « Оплата частинами », і оплачуйте картою не всю їх вартість, а тільки частину. Решту суми щомісяця вносіть на картку рівними платежами.

6. Покупки в найпопулярніших інтернет-магазинах. App Store Мобільні додатки для Ваших iPhone, iPod і iPad. Google Play Мобільні додатки для Ваших Android-пристроїв. PayPal Платіжна система для швидких і зручних Інтернет-платежів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x