9-річна черкащанка перемогла в усеукраїнському конкурсі зі своїм малюнком євростандартів

9-річна черкащанка перемогла в усеукраїнському конкурсі зі своїм малюнком євростандартів

Діти за якісний світ. Це вкотре довели учасники всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі». Серед кращих – робота 9-річної Надії Заїченко. Юна майстриня зобразила «Євростандарти від їжачка». Так здобула перемогу на загальнодержавному рівні.

Якісний світ очима дитини. Його зобразили учасники 10 ювілейного всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі». Підсумки творчої першості підбили у стінах Художнього музею міста. На церемонію завітали юні художники з різних куточків Черкащини.

Ярослава Юрченко, співорганізатор виставки: «Те, що він проходить щороку, підтверджує популярність цієї теми серед дітей. Незалежно від вікових особливостей, всі ми хочемо жити в цьому світі».

Мета конкурсу – популяризувати загальнодержавний рух за підвищення якості життя. Вік учасників – від 5 до 17 років. За перемогу боролися юні художники не лише із Черкащини, але й з різних куточків країни. Кращих із кращих визначали у трьох номінаціях.

Тетяна Касьян, член журі: «Більша кількість дітей бере участь у цьому конкурсі. Зараз багато областей підключаються до цього конкурсу, що дуже важливо. Що більше цей рух охоплює дітей, то краще для нашої держави. Рівень художніх робіт росте».

Усього відзначили 42 конкурсні роботи, а 9 переможців представляли Черкащину на загальнодержавному рівні. Серед них – 9-річна Надія Заїченко. Дівчинка стала першої в номінації «Кращий плакат на споживчу тематику» з роботою «Євростандарти від їжачка».

Надія Заїченко, переможниця конкурсу: «Я малювала його майже рік. Вклала в цей малюнок дуже багато роботи. Гарно його малювала, щоби всім мій малюнок сподобався. Я люблю їжачків, усіх тварин, тому обрала саме їжака».

Також серед призерів конкурсу опинилася знана в Черкасах художниця Віра Тимошенко. Дівчинка поповнила свою колекцію нагород новою. Цього разу за роботу «Ріг достатку».

Віра Тимошенко, призерка конкурсу: «Я на ньому зобразила ріг, в якому зображено всі фрукти, овочі, чим багата наша Україна. Для мене якісний світ – це чисте повітря, якісні фрукти, овочі без ГМО, барвників. Якісна продукція».

Виставка кращих робіт конкурсу «Я хочу жити в якісному світі» триватиме в Художньому музеї до кінця зимових канікул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x