Драбівчанин вкрав у односельця зварювальний апарат

Драбівчанин вкрав у односельця зварювальний апарат

На Драбівщині зловмисник обікрав домоволодіння потерпілого. Чоловіка затримано, він дає покази. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналась в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Драбівського райвідділу міліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що в літній кухні виявив відсутність зварювального апарату та каністру з дизпаливом. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.
Опрацьовуючи прилеглу територію та опитуючи сільських мешканців, правоохоронці встановили, що з території домоволодіння виходив чоловік, який на візочку віз речі схожі за описом на викрадені. Підозрюваним виявився 29-річний раніше судимий житель одного із сіл району. Чоловіка запросили до райвідділу для дачі показів.

При спілкуванні зі слідчим зловмисник розповів, що проходячи повз подвір’я зайшов на його територію, побачив, що нікого вдома немає та з літньої кухні викрав зварювальний апарат та 20 літрів дизельного палива. В подальшому каністру з паливом продав місцевому жителю.
За цим фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x