У Золотоноші до Дня Незалежності оновлять центральну площу

У Золотоноші до Дня Незалежності оновлять центральну площу

Середмістя Золотоноші за місяць буде не впізнати. На День Незалежності тут відкриють оновлену площу Героїв Майдану. Уже півтора місяця, як її реконструюють.

Замість суцільної радянщини – європейськість. Такою буде центральна площа міста. Коли її востаннє реконструювали – місцеві вже й не пригадують. Відтоді, як тут демонтували пам’ятник Леніну, посеред площі ще й височів постамент.
У Золотоноші до Дня Незалежності оновлять центральну площу
– Тут буде бруківка, сучасні ліхтарі, лавочки, – переповідає міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський. – Словом, усе для комфортного відпочинку. Тим паче центральна площа – це обличчя міста. Жодної бюджетної копійки на цю реконструкцію не витрачено. Її фінансує за власною ініціативою наш новий інвестор – компанія «Спец-Агро-Соя». А про фонтани, передбачені проектом, подбають місцеві підприємці.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.
У Золотоноші до Дня Незалежності оновлять центральну площу
Компанія «Спец-Агро-Соя» будуватиме в Золотоноші завод із перероблення сої. А це – 400 нових робочих місць і 400 тис. грн щомісячних надходжень лише до міського бюджету.

– Цей інвестор вирішував, де йому будуватися – у Золотоноші чи Дніпропетровську, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Зрештою, обрав нас. Бо, як сам каже, був приємно здивований нашим ставленням до інвесторів. Компанія вже налагодила із міською владою партнерські стосунки. Як доказ – реконструкція центральної площі. Це якраз є соціальною відповідальністю бізнесу, який дбає про територію, де працює. До речі, я розпорядився, щоб усі центральні площі по області привели до ладу.

Окрім оновленого середмістя, золотонісців 24 серпня вражатимуть Парадом вишиванок і Всеукраїнським фестивалем чорнобривців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x