Банківська картка за кордоном. 7 способів зекономити

Банківська картка за кордоном. 7 способів зекономити

Якщо ви зібралися у відпустку обо ж відряждення за кордон, обов\’язково візьміть із собою картку ПриватБанку. Вона допоможе заощадити і час, і гроші!
Надаю 7 доцільних прикладів:

1. Безкоштовно отримуйте довідку в посольство. Якщо Вам потрібна буде довідка для посольства, замовте її безкоштовно в Приват24. Подивіться на в ідео як це зробити.

2. Не забудьте про страховку. У ПриватБанку можна оформити туристичну страховку, яка потрібна при оформленні візи. При оформленні страховки на сайті або в Приват24 Ви можете замовити безкоштовну доставку полісу.

3. Сплачуйте покупки карткою – це вигідніше. При сплаті карткою немає комісій. За зняття готівки через банкомати за кордоном стягується комісія: власні кошти – 2%, кредитні – до 4%.

4. Розплачуйтеся картою у валюті країни, в якій перебуваєте. Якщо при оплаті карткою в магазині вас запитають, чи хочете ви заплатити в гривні або, наприклад, в євро, завжди вибирайте друге. Інакше конвертація відбудеться за курсом обміну валют закордонного банку (зазвичай цей курс дуже невигідний).

5. Якщо Ви берете авто напрокат, використовуйте кредитний ліміт. Коли берете машину напрокат довше ніж на два-три дні, доводиться вносити заставу – «заморожувати» на карті певну суму (якщо з автомобілем щось трапиться, ця сума буде списана). Для таких випадків підходить кредитний ліміт. Гроші будуть розблоковані після повернення авто, і Ви не заплатите за це ніяких комісій.

6. Користуйтеся послугами Інтернет-банку. Інтернет-банк Приват24 ( www.privat24.ua ) доступний і за кордоном. Перед поїздкою обов\’язково переконайтеся, що на рахунку вашого телефону достатньо коштів для користування роумінгом та мобільним Інтернетом за кордоном.

7. Консультація ПриватБанку доступна з-за кордону. +38 (056) 716 11 31 – телефон для зв\’язку з консультантами. Власники карт класу Gold і вище можуть дзвонити до свого персонального менеджера в будь-який час доби. Вартість дзвінка – згідно з тарифами вашого мобільного оператора для роумінгу. Нехай ваші враження будуть тільки приємними!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x