«Білий рояль» чекає на черкащан до вересня

«Білий рояль» чекає на черкащан до вересня

Черкащан та гостей міста запрошують щоп’ятниці та щосуботи з 19.00 до 21.00 на мистецький проект «Білий рояль». Проект традиційно вже п’ятий рік поспіль стартував у червні і продовжить свою роботу до вересня місяця.

25 липня поціновувачів живої музики чарувала віртуозна скрипка Юлії Бунь-Волкотруб, яка працює в симфонічному оркестрі обласної філармонії, а згодом слухачі мали змогу насолодитися душевними мелодіями у виконанні Юрія Павленка, який продемонстрував свою майстерність гри на саксофоні та сопілці.

– Проект під назвою «Білий рояль», – розповідає куратор проекту Людмила Бакума, яка працює організатором культурно-масових заходів Будинку культури ім. І. Кулика, – але ми ми не відмовляємо людям, які можуть проявити себе в різних жанрах та грі на будь-яких музичних інструментах. У п’ятницю, до речі, виступали чудові піаністи. Викладач черкаської музичної школи №3 Світлана Панасюк, яка розпочала вечір чарівними мелодіями Моцарта, а потім продовжив Олександр Куликов.

Олександр Євгенович за фахом історик-археолог. Музика для нього більше ніж професія, це його життя. Він працює грамотно, високопрофесійно, повністю занурюється у виконання. Тричі виступав у нас і щоразу нова програма. Виконував музику до французьких та радянських фільмів, класику та сучасні твори. Людина настільки захоплена виконанням, що йому не потрібні ні ноти, ні якісь нагадування. Його душевна музика полонила глядачів, що вони зараз підходять і цікавляться: коли ж наступний раз він завітає на нашу сцену. А тому його шанувальників запрошуємо 21 та 29 серпня. А ще 28 та 29 серпня продемонструють свої таланти вихованці черкаської дитячої школи мистецтв.
«Білий рояль» чекає на черкащан до вересня
Окрім цих виконавців, радують черкасців своєю грою на роялі Олександр Булкін та Ольга Біла. А ще – студент музичного училища Артем Головко, теж фанат музики, який повністю віддається грі, до речі, він радуватиме своїм виконанням 31 липня.

Для всіх, хто хоче проявити свій талант на сцені в рамках проекту «Білий рояль» приймаються заявки за телефоном: 32-50-95 (Будинок культури ім. І. Кулика). Для організації проведення вечорів запрошуються музиканти, окремі виконавці, які бажають стати учасниками концертної програми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x